window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { window.dataLayer.push(arguments); } gtag('consent', 'default', { ad_storage: 'denied', analytics_storage: 'granted', wait_for_update: 500 });
+31 (0)294 - 494 100 info@abcincasso.nl

Schuldbewaking

U bent de gelukkige bezitter van een gerechtelijke uitspraak, maar gebleken is dat uw schuldenaar op dit moment geen enkel verhaal biedt. En omdat men ‘van een kale kip niet kan plukken’, wordt in de meeste gevallen het dossier gesloten en de vordering afgeboekt.

Maar wat nu als het financieel met de schuldenaar, na verloop van enige tijd, weer goed gaat? Te denken valt aan bijvoorbeeld de student, die na zijn schooltijd een interessante baan krijgt. Of aan de echtgenoot die na de scheiding een behoorlijke alimentatie toegewezen krijgt.

Juist in de gevallen waarbij de kans aanwezig geacht wordt dat de financiële positie van de schuldenaar wel eens zou kunnen verbeteren, hebben wij een schuldbewakingssysteem in het leven geroepen. Uw vordering wordt éénmaal per 6 maanden op verhaalbaarheid onderzocht. Afhankelijk van uw wensen kan de wijze van onderzoek worden afgestemd op de situatie.

Contact opnemen met ABC Incasso

6 + 6 =