ABC Incasso Weesp
Incasso
Debiteurenbeheer
Verbetertraject Incasso
Detachering
Schuldbewaking
 

ABC Incasso
Tarieven
Algemene Voorwaarden
 
Contact Gegevens
Contact Formulier
Nieuwe Opdracht Sturen
Veel Gestelde Vragen
Home
ABC Incasso B.V.
Weesp
tel
email
0294-494100
info@abcincasso.nl

 

 

 

 

 

 

 

ABC Incasso
ABC Incasso Weesp
Onze organisatie bestaat uit incassospecialisten, waaronder een kandidaat- gerechtsdeurwaarder met ruim 25 jaar ervaring in de incassobranche. Wij hebben voorts een zeer nauwe samenwerking met een tweetal gerechtsdeurwaarderskantoren en met een aan ons kantoor gelieerd advocatenkantoor en landelijk opererende organisatie, gespecialiseerd in personeelsdiensten en creditmanagement.

Uw belang

Uw belang is ons belang. Wij denken met u mee, en maken voor u inzichtelijk dat er een verband is tussen het belang van inning van een vordering en het risico van de kosten die voor de inning gemaakt moeten worden. Op welk moment is het bedrijfseconomisch niet meer te verantwoorden verdere kosten te maken? Wij denken met u mee om deze grens opnieuw te onderzoeken. Bemerken wij dat uw medewerkers efficiënter met uw incassozaken om kunnen gaan, dan zullen wij u aanbieden uw medewerkers bij te scholen. Voor ons staat de blijvende tevredenheid van een klant hoog in het vaandel. Uit ervaring weten wij dat te bereiken door de nadruk te leggen op onze speerpunten, te weten: persoonlijke benadering, dagelijkse afdracht van derdengelden en no nonsense beleid.
Hoe wij werken
Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden wordt bepaald op welke bedrijfseconomisch gezien beste wijze uw vorderingen kunnen worden geïnd. Deze bedrijfseconomisch gezien beste wijze van incasseren van uw vordering behoeft echter niet uw keuze te zijn. Te denken valt aan een minder efficiënte, maar meer vriendelijkere manier van incasseren van vorderingen op klanten waarmee u thans nog zaken doet. In alle gevallen zal op een respectvolle en rechtvaardige manier tegen uw schuldenaren worden opgetreden, beseffend dat wij als verlengstuk van uw organisatie uw goede naam en faam hoog dienen te houden.


naar boven